Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

Ik ben op zoek naar ervaring met betrekking tot SUPPEN en wonen in deze omgeving.

Kan iemand mij hierover informeren?

 

Vast bedankt. 

Mahalo Saskia

Weergaven: 130

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Hi Saskia, in Almere zijn wat meertjes waar je een rondje kunt peddelen. Verder zijn de randmeren best aardig en kan je op 't IJsselmeer terecht. Er zijn diverse plekken waar je 't water op kunt. Bij Lelystad ben je aangewezen op 't IJsselmeer of, maar daar moet je echt van houden, de lange vaarten en tochten de polder in. In Lelystad zelf zijn ook wel wat vaartjes.

 

Wat me persoonlijk overigens wel weer aardig lijkt is met zuidwestenwind van Almere Pampushaven naar Lelystad, of in etappes, de hele polder rond.  

Ok, super! Hele mooie ideeën. En een mooie lange afstand lijkt me ook super mooi!

Hoogst waarschijnlijk kan ik bij een camping terecht en zit ik ook aan het water! Dus misschien ga ik dan ook wat meer ontdekken. Zal posten als het echt allemaal door gaat en ook mooie routes heb ontdekt. En als je mee wilt ontdekken met mij... Laat het even weten. Vind het nl leuk om van anderen te leren aangezien ik nogsteeds een enorme klungel op de plank ben :D

Vast bedankt voor de ideetjes!

Hoi Saskia,

 

er zijn mooie routes in Almere. Met name in/langs de natuurgebieden. Ik ben zelf nog aan het ontdekken en heb al wat mooie stukken gepeddeld. Je kunt zo een paar uur peddelen als je wilt. Via Google Maps kan je al het één en ander vinden. Zo ben ik ook gaan zoeken.

 

Ik zoek nog mensen om  samen te peddelen, dus laat maar horen als je een keer het water op wilt. Kan ik je gelijk meer vertellen over wonen in Almere (daar ging volgens mij je tweede vraag over). ;-)

 

Hans, er is ook een mooi kanaal van Almere naar Lelystad. Daar is ook een goede downwinder op te maken, :-)

Nou, dat lijkt mij inderdaad een keer heel leuk om te doen.

Als je zelf een keer wilt, laat me dan weten, Heb de training wel nodig, want het is inmiddels lang geleden dat ik lange afstanden heb gedaan. Lijkt me super leuk!

06-47548644 Groetjes Saskia

He peter

Het was me weer een briljant rondje. En die otter, jeetje dacht eerst er zwemt een heel eng beest! Blij dat je kon vertellen dat het maar een otter was.

Op afstandmeter heb ik gezien dat dit rondje ca 3,6 km is. Dus een mooi natuur stukje! We gaan zeker vaker een rondje maken! Heb me zeer goed vermaakt. 

Groetjes Saskia

Antwoorden op discussie

RSS

© 2021   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden