Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

Zijn er mensen die in de omgeving van Leeuwarden SUPpen ?

 

Zelf start ik bij surfplas de Grote Wielen waar ik af en toe 's avonds na het werk een uurtje, soms twee ga SUPpen. De grote wielen ligt aan open vaarwater en is aangesloten op de 11 steden route. Er is dus genoeg water om af en toe een leuk tochtje te maken. Je kan alle kanten op.

 

 

 

 

Weergaven: 343

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Hoi Erik,

Zoals je in de titel aangeeft "het verre Friesland" is dit echt te ver om vanuit Breda te gaan SUPpen. Supertof dat er zoveel mogelijkheden zijn en ik weet zeker dat de natuur ontzettend mooi zal zijn.
Voor de platwatersessies beperk ik me tot de Galderse meren, Asterdplas, Bredase singels en de Biesbosch (tot op heden). Het liefste ben ik op zee met mooie omstandigheden. Jammer dat ook dat niet om de hoek ligt maar met goed gezelschap is de reistijd niet erg, zelfs leuk. Het verre Friesland is toch echt een stukje te ver.

Grtz
ditto for me, zeeland friesland is heel ver en het water is me te plat : )
Dat platte is wel iets op te verzinnen hoor :)

http://www.dumpert.nl/mediabase/605351/1ba82b3c/douche_geven_met_bo...

Maar aardig is het niet ..

flowmaster zei:
ditto for me, zeeland friesland is heel ver en het water is me te plat : )
ha ha, doet me denken aan dat dynamit fimpje van die gasten die dat dus gebruiken om te surfen leedvermaak kan zo lollig zijn maar zooooo slecht
deze dus
Misschien ietwat aan de late kant, maar zijn er mensen die vanavond (24-06) mee willen voor een tochtje van 12,5 kilometer vanaf Leeuwarden (Grote Wielen) via Miedum en Lekkum over de bonkevaart terug naar de Grote Wielen.. Het is 12,5 kilometer. de route staat hier:
http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=429929

Ik vertrek ongeveer 19:30 vanaf het clubgebouw van de windsurfclub.
Als je mee wilt, zet het hier of ik zie je daar :)

Ik sup regelmatig in omgeving drachten, op de Leijen ed. Naar de Grote Wielen ben ik nog niet geweest om te suppen maar ga ik zeker doen. Sup je ook op de Kleine Wielen?

Een rondje Earnewald is ook erg leuk maar nog niet zo vaak gedaan, jij?

Ik start eigenlijk altijd bij de grote wielen, daar ligt mijn SUP en kan ik zo opstappen. Ik heb niet altijd vervoer dus ergens anders naartoe is echt een hoop plannen en geregel! Afgelopen weekend heb ik een rondje Bartlehiem gedaan en die week daarvoor een groot rondje Leeuwarden. Ik heb inmiddels wel door dat mijn conditie erg verslechterd is en dat ik niet het tempo heb waar ik graag zou willen zijn. Maar goed, dat komt wel weer. gewoon lekker peddelen. Earnewald heb ik wel in de kano gedaan, is zeker erg mooi.. Van de zomer zal ik wel wat vaker andere lokatie's gaan opzoeken.. Maar eerst weer in de Flow komen :)

( ik ben er ff uit geweest, en of ik helemaal terug ben? )

http://www.facebook.com/StandUpPaddleFriesland

Misschien een idee om wat mooie routes op facebook te delen.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2023   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden