Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

In week 24 gaat het gebeuren. Op bezoek bij Peter(Flowmaster) zijn seizoens-homespot

3 man met Sup en Surf spul in en op de bus rijden we rechtstreeks naar de eindbestemming om daar een weekje te spelen in naar het schijnt een stuk betere omstandigheden. ;-)

Het is een stukje rijden maar met 3 chauffeurs moet het te doen zijn. Kleine 1500 km das maar 500 pp....

Weergaven: 781

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Het aftellen is begonnen! nog 25 dagen! en dan zit ik er ook!

Nu al nostalgie.... ;-))

Goed vooruitzicht Kees, hoop dat je gelijkwaardige omstandigheden krijgt, maar dat kan bijna niet anders.

Tis echt belachelijk vaak clean hier, nu weer dagen achter elkaar, soms met een buitje of een aflandig windje.

Een (zeldzaam) camera moment, geen waanzinnige actie maar geeft wel weer hoe ontspannen en mooi het daar kan lopen

Mooi!

Duidelijk dat Peter ondertussen de break goed kent, peddelt op de juiste plek in en blijft dan mooi bij het brekende punt.

Idd daar hebben we het nog even over gehad.... Master of the break!!!

Kwam vaak in de verleiding teveel op rechts in te peddelen en miste dan de connectie. Gelukkig was er veel te scoren dus was geen probleem ;-)

Kees de Krom zei:

Mooi!

Duidelijk dat Peter ondertussen de break goed kent, peddelt op de juiste plek in en blijft dan mooi bij het brekende punt.

Dat ziet er relaxt uit :)

Klein stukje GoPro

Dit was voor mij de eerste keer op de 8.0 van Patrick en wat een bijzonder board is dat zeg, twee vinnen achterop de tail, grote concaaf tussen de vinnen en een heel brede tail.

Als je hem het eerst ziet denk je, hoe kan het werken, maar na wat wennen is ie erg lekker en verslavend, wat een glide dat ding, super.

Bij thuiskomst gaan er gelijk ook twee grote fish vinnen in de minimale, gaat nooit helemaal hetzelfde zijn, maar nu weet ik dat je met twee vinnen, goed suppen kan.

Laatste dag san Vicente, na de ochtend sessie afgesloten met een SIC sessie in de baai.

Was een heel goede vakantie, op twee dagen na iedere dag kunnen suppen, eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat ik ook de SIC soms gebruikte in de baai, omdat het dan op zee waaide, ik schat zo'n keer op tien.

Hele mooie omstandigheden gehad, waarbij meerdere sessie's in de golven per dag mogelijk waren, er geen of weinig aflandige wind was en het loopt op elk tij hier.

Tis nu weer tijd om wat te gaan werken, maar, in september heb ik mn normale vakantie, dusssseuhhhhhh....

Ok here we go, Van de minimale een twin finner gemaakt, kan evt nog worden voorzien in de vinbox van een handgemaakte nubster achting schepsel, maar ga, zeker doordat ik de AS Twin finner had geprobeerd van Patrick eerst de twee vinnen proberen.

Ik heb ze wat meer naar voren gemonteerd als op de AS, die duidelijk een nog bredere tail heeft en doordat de minimale een lichte V bodem heeft staan ze een paar graden in toespoor met twee graden schuin.

Zodoende zou dit de denkbeeldige waterstroom niet te veel verstoren, ben benieuwd naar hoe los hij zal zijn geworden en wat voor een invloed dit zal hebben op zn performance.

Meer later.

Nice

Ziet er goed uit.

AS inspired Minimale...

Antwoorden op discussie

RSS

© 2022   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden