Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf

De blog van Waterman (3)

Introductie van de Short Sup

In de shortsup range zijn 2 hoofd soorten. De shapes voor lage golven/slappe hap tot middel hoog en de middel tot hoge golven shapes.De eerste zijn voor mij de meest interessante.

Deze omstandigheden zijn bij ons regelmatig. Mooie cleane 50 cm golven van een restswel. Wat je normaal met een allround 10 ft of langer kan doen. Inpeddelen en dan down the line in 1 streep af surfen naar links of rechts.

In plaats van de allrounder kan… Doorgaan

Toegevoegd door waterman op 5 November 2010 op 13.30 — 5 commentaren

www.supsurfing.nl V2 is online!!

Met enige blijdschap wil ik de lancering van versie 2 van www.supsurfing.nl aan jullie mededelen.We hebben de overstap van Joomla 1.0 naar 1.5 gebruikt om de site een update/vernieuwing te geven. Teon is de web master blaster achter de site en ik zou hem via deze weg nog eens willen bedanken voor de gehele operatie en de nimmer aflatende steun met betrekking tot het creëren van het geheel.Naar… Doorgaan

Toegevoegd door waterman op 6 April 2010 op 14.30 — 3 commentaren

Go-pro action cams

Graag wil ik jullie allen melden dat www.supsurfing.nl Go-pro dealer is geworden.

Wij zullen alle camera's/toebehoren/vervangings delen op voorraad gaan krijgen of binnen enkele dagen kunnen leveren.Vooral de nieuwe HD versie is door zijn uitstekende beeldweergave en battery pack zeer interessantSpecs. van de HD Go-Pro:Video:* Resolutie en Modes:

1. 1080p =… Doorgaan

Toegevoegd door waterman op 30 December 2009 op 15.00 — 22 commentaren

© 2020   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden