Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

GONG Outlaw 10’7 (120liter) et 9’7.(133 liter) in Pro (Full) Carbon € 1299,-

Als je op zoek bent naar een big wave gun....

Weergaven: 116

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ideetje:

Kunnen jij en Roel niet gewoon een draadje aanmaken met Gong 2013 Nieuws /PSH/Hobie 2013 Nieuws en daar steeds o.a dit soort berichtjes in posten?
Laten we wel wezen, het board staat al een poos in de 2013 line up dus echt nieuws is het ook niet.

Dit  hoekje vind IK nu wel heel erg pluggerig aangezien ik jullie nooit nieuws zie posten over iets wat jullie zelf niet verkopen.
Wellicht blijft er dan nog iets onderscheidt tussen forum en advertorial bestaan wat ik de laatste tijd steeds discutabeler vind worden..

just my 2cents.

Jeroen,
Dat ik geen nieuws post over stuff wat ik niet verkoop.... Wat moet ik daar over zeggen.
Verder kan ik heel de dag berichten plaatsen over sup producten en nieuws. Dat doe ik niet om inbreng van andere forumgebruikers niet te ondermijnen. Of denk je dat IK niet het laatste nieuws van Fanatic of Naish voorbij zie komen.
Persoonlijk denk ik behoorlijk wat bij te dragen aan het forum met het plaatsen van andere berichten en probeer er zo min mogelijk een patrick feestje van te maken.

Verder zijn dit de eerste beelden van de Outlaw dus dacht laat ik ze eens sharen.
Jouw opmerking om het dan onder 2012 of 2013 Gong te zetten is op zich wel een goede. Nadeel is dat posts heel snel monsters worden om wat terug te vinden.
Idd dit is een losse post van de outlaw. Maar probeer zoveel mogelijk de posts op jaar en constructie te plaatsen. Deze dus effe niet. My bad.

Verder is er op dit forum voor iedereen ruimte om iets te plaatsen. Dat de div. verdelers of shops dat nalaten cq geen aandacht aan besteden is ......

Ben je trws van mening dat ik je de Outlaw of andere Gong boards/stuff door de strot duw?
Zeker niet de bedoeling iig. Maak gebruik om div Gong nieuws te posten hier omdat het kan en er ook wat te melden is.

Ik koop toch wel wat ik wil/budget toelaat, maar de hoeveelheid joehoe dit verkoop ik ook posts van jullie in een nieuwsdraadje komen op MIJ inderdaad nogal propperig over.

Dat andere merken niet uitgebreid posten.... volgens mij is dat meer een soort gentlemans agreement om forums forums te laten en niet te spammen. Ik weet dat bij andere forums daar in ieder geval regels over zijn en er dan vriendelijk word verwezen naar de advertentie inkoop.

Als anderen er geen problemen mee hebben ga er dan gerust mee door, tiss puur hoe ik er tegenaan kijk.

Er zijn in NL bijna geen andere Sup forum,s dus ik denk dat het mooi is als deze zo ongekleurt mogelijk blijft (en dat lijkt me voor jou en Roel als aanbieder best lastig want je zit dan met 2 petten op).


Jeroen,

Dit forum heeft elke dag heeeel veel retour EN unieke bezoekers. Exacte cijfers heeft Roel als je het weten wil. Ik schrik iig altijd van de aantallen. Kwa exposure dus vooral voor de shops EN de grote jongens in de sup sport een super medium.
Zij maken er geen gebruik van en dat heeft NIETS te maken met gentleman's agreement mbt fora. Achteroverhangen achter het bureau en maar wachten tot de telefoon over gaat om orders te schrijven of de sups de shop uit te helpen dragen. Actief de supsport promoten is er gewoon niet bij.
Ja, het hele strand volleggen met boards, vlaggen en tentjes opzetten en klaar. Zakje geld erbij en dan moet het gaan gebeuren...

Het suphollandforum biedt voor iedereen kansen.
Laat ze vooral contact opnemen met Roel.

Het is heel simpel. Ik maak er geen geheim van dat ik Gong sup verkoop. Sterker nog, ik heb hier 2 accounts waarmee ik duidelijk maak of ik de sales-pet of pret-pat op heb.

Iedereen kan reageren op en vragen stellen over Gong stuff en verder post/reageer ik over/op andere topics en probeer mijn steentje bij te dragen aan dit forum.
Ik roep iedereen op ook topics te plaatsen en te reageren (maar ik weet dat er meer lezers zijn dan actieve reageerders ).

Guys,

Denk dat Jeroen een punt heeft met dat op deze plek (Hot News van de SUP merken)  beter niet voor elk apart model uit een range weer een nieuwe topic wordt gemaakt. Maar dat waar mogelijk een clustering handig en overzichtelijk is.  Met de hoeveelheid ranges/modellen die aanbieders tegenwoordig hebben zou dat erg veel worden.

Super ook Jeroen dat jij wel de gelegenheid hebt gepakt om op deze plek de info van 2013 modellen SUPmerken toe te voegen. Hoop dat anderen dat voorbeeld volgen, want daar is deze plek nl. wel voor.

Ik heb bij het starten van deze 'hoek' alle grotere en middelgrote aanbieders uitgenodigd om op deze plek hun nieuws te sharen.  Daar is ie nl voor. Helaas heeft geen van de merken daar tot op heden follow-up aangegeven. Wat ik jammer vind. En een gemiste kans gezien het feit dat dit forum toch stiekem over de 20.000 unieke bezoekers telt.

Dus dat zullen we/JULLIE blijkbaar zelf moeten doen. Dit forum heeft iig wel een plek daarvoor.

Verder wordt iedereen die commerciele banden geeft opgeroepen om dat kenbaar te maken in zijn/haar profiel zodat mogelijk kleuring iig kenbaar is.

Wie hier spamt of uit de pas gaat krijgt ook hier via direct mail ook te maken met de omgangsvormen/regels. Zaken die te koop zijn kunnen worden geplaatst in de daarvoor bestaande rubriek. En commerciele aanbieders met specifieke wensen kunnen ook contact opnemen met hun wensen. Bij twijfel, vragen of suggesties vooral met mij contact opnemen.

Zo wordt geprobeerd het een plezierige plek te houden waar enthousiasme en passie voor SUP de boventoon voert en het niet gefit, gebrom en de negativiteit dat bij veel fora de boventoon voert. Denk en hoop dat we hierin momenteel slagen. En suggesties of opmerkingen zijn dus altijd welkom.

Ik stoor me er daarintegen niet aan, het is immers hot nieuws van de sup merken en dat dan diegene die het post het ook verkoopt , tja.

Dat anderen niet posten, gemiste kans, commercieel gezien niet slim, zeker gezien het bezoekers aantal.

Op andere forums word ik ook om de oren geslagen met Naish of Fanatic banners en ik schreef al eerder, ook daar lees je een comercieel belang in de berichten.

Of me daarmee iets opgedrongen word, nou nee, ben er altijd nog zelf bij, om te kiezen hoe en op wat ik suppen wil, wat bij mij past en voor welke omstandigheden.

persoonlijk vind ik het dus wel plezierig, die info over de nieuwe shit van merk a of b, en ik vind de wijze van terug kunnen vinden wel aangenaam.

Dus ook jou info is erg waardevol Jeroen, leuk te zien wat er uitkomt.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2023   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden