Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

Onze Erwin Janssen nieuwste lid van het Kialoa paddle team!

 

Erwin Janssen nieuwe teamrider bij Kialoa paddles

 

Kialoa en Supholland zijn enthousiast om te kunnen melden dat Erwin Janssen is opgenomen in het Kialoa team. 

 

Erwin is al actief in stand up paddle sinds 2007 en een allround atleet (o.a. kitesurf, surf, windsurfen, rafting) met een passie voor het water en de golven.

Het is juist die passie die Erwin zo kenmerkt en tot een perfect Kialoa teamlid en enthousiast ambassadeur maakt. Hij is altijd bereid om advies te geven over zijn Kialoa paddles en peddeltechnieken.

 

Erwin peddelde de SUP 11-stedentocht in 2009 en 2010 waarbij hij afgelopen jaar overall derde werd. Erwin won de eerste Eurosupa race in Nederland van dit jaar en toonde met een 8e plek op de King of the Island race in Italië dat hij ook internationaal voorin meepeddelt. Op de Eurosupa ranglijst staat Erwin momenteel op de 4e positie in het Europese 12’6 klassement.

 

Het Kialoa team bestaat al uit succesvolle Europese atleten als Eric Terrien en Greg Closier die zowel in Europese races als in wavecontests aan de top staan. Net als Eric en Greg zal Erwin nu de nieuwe Kialoa Toro gebruiken als SUP race peddel en de Methane en Pipes in de golven.

 

Overige sponsoren van Erwin: Brunotti boards en kleding, Holland Composites en Kesign bv.

 

Voor meer informatie over Kialoa paddles:

www.kialoa.com

www.supholland.nl

 

16 juli 2011

Weergaven: 24

© 2021   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden