Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

Hallo Jaco,

leuk dat je er bij bent en in het SUP wave gedeelte hebt aangemeld.

Als je jouw bericht hier ipv via Facebook plaats zijn we allemaal op de hoogte en voor golf-afspraken hebben we ook surfweer voorspelling groep en wie gaat waar in dit forum.

Lijkt me niet zo handig om dat via facebook te gaan doen.

grt Patrick

Weergaven: 137

Berichten in deze discussie

Hoi Patrick, zo'n reactie kreeg ik van Rein ook al ;). Beetje naief wellicht en zeker niet bedoelt om tegen schenen te schoppen hoor! Ik ben zelf behoorlijk actief op het windsurfforum maar heb gemerkt dat FB wat beter werkt om af te spreken als je daarvoor je mobiele telefoon gebruikt. Je hebt dan snel een overzicht van het draadje en dat communiceert snel en eenvoudig. Ik zal, als nieuw lid, het forum hier nog moeten ontdekken maar de essentie zit voor mij vooral in mijn TOW en om dat samen met mensen te delen vind ik leuk. Het platform maakt me niet zo veel uit. Ik ben net begonnen met suppen dus er is nog veel te leren en te ontdekken.

CU on the water!

;-)

Als ik het forum via de iPhone bekijk dan kan ik kiezen uit de mobiele en normale weergave vd site.

Wellicht niet zo mooi als via facebook, maar via e-mail krijg je een bericht als er een nieuwe toevoeging is in het betreffende topic wat je wilt volgen en op geabonneerd bent, met de link ervan. Open je die dan kan je die lezen en erop reageren. Gaat prima.

Have Fun!

Ik bedoel natuurlijk Roel en niet Rein. Sorry Roel!

Jij bent goed bezig....;o)

Wellicht is Rein zijn bericht nog onderweg..

RSS

© 2021   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden