Stand Up Paddle Holland

Het forum met alles over Stand Up Paddle Surf, Sup Foil en Wing Foil

kareltje
  • Man
  • Gent
  • België
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Kareltje

  • Eric M
  • Patrick
  • RoelvanN

Groepen van kareltje

 

Welkom, kareltje!

Profielgegevens

Welk board/peddel vaar jij mee?
NFA L 12’1 GONG

De foto's van kareltje

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (5 commentaren)

Je moet lid zijn van Stand Up Paddle Holland om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Stand Up Paddle Holland

Op 4 Februari 2010 om 15.40 zei kareltje...
Een goed herstel Eric ! een schouder is tochwel blagrijk !
23 jaar windsurfen ! zomer en winter maar.......... ben iets aan de zwardere kant geworden 43jaar /gestopt met roken (al was ik geen regelmatige roker)/ chef kok in een eigen zaak..................... en nu 1.95m en 115kg dus, het windsurfen kwam tochwel een beetje de'r over , voor te waven althansen ,ook het arsenaal aan matriaal dat je moet meezeulen werd me teveel ,nu ben ik sinds 1 jaar stoked aan sup'en kan ik onder eender welke condities het water op ! en daar gaat het er bij mij tenslotte om!, ik zelf onderneem elk jaar een surftrip le Pays Basque en trek ik daar rond met de surfbus, nu ga ik eens dichter bij huis een spot uittesten bij POURVILLE vlak bij Dieppe, aan de noordzee ben ik nog een beetje op zoek geen vaste stek dus, maar ik kom NOOIT een supp'er tegen maar ik ben dan ook nooit in het weekend op zee enkel in de week vanwege ons restaurant. en hoop binnen 2 jaar een trip te doen naar dakla zuiden van morocco ! tot later
Op 4 Februari 2010 om 12.03 zei Eric M...
Ben ook buiten strijd door ingreep (AC) aan de schoulder vorig week dus pas weer op het water vanaf begin mei (anders surf ik gans het door...). Dit geef mij ook de tijd om mijn board te vinden.
SUP je soms ook in binnenland en waar ? en surf je ook ?
Tot later !
Op 11 December 2009 om 11.40 zei RoelvanN...
Hi Karel,

Leuk verhaal en top dat je zo enthousiast bent dat je er helemaal voor gaat. Ik ben het met je eens. Ze zitten allemaal te pitten daar op de fora. haha Sup is zo'n mooie aanvulling op de wind sporten en eindelijk weer een sport waarmee je de familie mee kan nemen en enthousiast over Paps waterpassie kan krijgen.

Mijn dochter 6 jr is al meegegweest op binnenwater op haar eigen SUP. Heeft al haar eerste golfsurf meters op de Noordzee gemaakt op haar SUP! (Gong 9'11" electric) En in Bidart (onder Biaritz) hebben we ook al samen met de SUP gepoedeld.

Als je een keer wilt suppen met andere suppers dan kom je gewoon naar onze kust. Spreken we een keer af met een SUPH clubje op scheveningen ofzo en er zijn ook een aantal members uit Zeeland dus het vionden van een SUPmaatje voor een leuke sessie moet beslist kunnen.

En idd we hebben een aantal Belgische members. We maken gewoon een 'Belgische vrienden' groep aan op de site. Zal ik vandaag even doen.

Mocht je nog andere Belgische collega suppers tegenkomen. Nodig ze vooral uit want hoe meer enthousiastelingen hoe leuker de site!!

Groeten, Roel
Op 11 December 2009 om 8.35 zei kareltje...
Héy Roel,
bedankt voor de verwelkoming!
Ik heb jullie gevonden via het surfen op het web, en omdat er in Belgie maar geen schot komt in het sup gebeuren!! ik ben op 1 jaar nog niet één sup'er tegen gekomen!!! ongelooflijk, zelfs na een oproep op het forum www.surfforum.be! waar ik lid van ben en ik een (al 25 jaar) windsurfer was. vorig jaar besloten alles weg te doen en te "suppen", minder gesleur en meer uren op het water !! en daarom doe je het toch !! vannaf het voorjaar (eerst een beetje op niveau komen) ga ik het wagen in le Pays Basque waar ik reeds vele malen was maar dan zonder sup!!sessies noord Normandie nl: pourville , staan ook op het programma heerlijk sup én , niet onbelangrijk , nu kunnen de kinderen ook mee! indien ik windsurfte waren de omstandiggeden écht niet om op het strand te zitten hoor!!
vanzodra we boven de 15 c° komen zijn we terug vertrokken maar nu eerst WERKEN !!!

ps busje is maar een tekening hoor de vw transporter op foto da's de nieuwe en zal omgebouwd worden deze zomer!! vriendelijk groeten!

Op 10 December 2009 om 17.55 zei RoelvanN...
Hi Kareltje,

Leuk dat je erbij bent. Prima busje heb je ;o). Prachtig!

Ben benieuwd naar je ervaringen foto' en bijdragen mbt SUP en schroom niet om te posten.

Hoe heb je ons gevonden?

Groet en welkom bij de SUPH club!

Groet, Roel
 
 
 

© 2023   Gemaakt door RoelvanN.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden